M Valley

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

M Valley
  • M Valley
  • Breda, Noord-Brabant

M Valley is een jonge en internationale speler die multi-platform marketing oplossingen en value added content biedt. In een snelle en groeiende sector onderscheidt de organisatie zich door zich in de voorhoede van de technologie te bewegen, zich voortdurend te vernieuwen en aan te passen aan de huidige tendensen, en oplossingen op maat, voor zowel ondernemingen als de uiteindelijke consument, aan te bieden.

Waar anderen problemen zien, zien wij kansen. Onze capaciteit van anticipatie maakt ons innovatief en stelt ons in staat om het pad in de internationale markt te bewandelen.

Onze technische know-how en expertise op het gebied van de mobiele content industrie, marketing oplossingen is gebaseerd op jaren ervaring, waarbij wereldwijd externe professionals zich gewijd hebben aan het creëren van nieuwe producten, ideeën, concepten en diensten.

Oplossingen voor merken, IE-eigenaren en mediaondernemingen omvatten mobile brand en direct response campagnes. Mobiele campagnes stellen ondernemers in staat nieuwe communicatiekanalen te gebruiken met klanten. Onze oplossingen kunnen bestaan uit het aanbieden van content, nieuws en Alertservice, voting en polls, proximity marketing via Bluetooth, sweepstakes en loterijen.
Wat onmogelijk lijkt voor anderen is een uitdaging voor ons. En uitdagingen, zo heeft onze ervaring ons geleerd, opent de weg naar grote kansen. Onze ondernemingsgeest stelt ons in staat om altijd kansen en mogelijkheden te zien waar anderen obstakels en problemen zien. We gaan een stap verder om verwachtingen te overtreffen.

Ons team onderscheidt zich door hard werken en resultaatgericht inspelen op de snel bewegende technologische omgeving met flexibiliteit en het vermogen om voortdurend aan te passen en business opnieuw uit te vinden.



Locatie

M Valley https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_mavelly9684.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_mavelly9684.png
4818CP Breda Noord-Brabant NL