Ronald McDonald Kinderfonds

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Ronald McDonald Kinderfonds
  • Ronald McDonald Kinderfonds
  • De Bilt, Utrecht

Ronald McDonald Kinderfonds
Als je ziek bent, wil je als kind je ouders het liefst zo dicht mogelijk bij je hebben. En als je een handicap hebt, wil je zoveel mogelijk dezelfde dingen doen als je leeftijdgenootjes. Dat begrijpt het Ronald McDonald Kinderfonds maar al te goed. Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt daarom al 25 jaar een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland.

Huizen, Huiskamers, Vakantie, Sport
In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij hun zieke kind in het ziekenhuis of revalidatiecentrum om zo dicht bij elkaar te zijn. De Ronald McDonald Huiskamers zijn veilige, comfortabele, huiselijke plekken in of bij een instelling, waar gezinnen van zieke of gehandicapte kinderen zich even kunnen terugtrekken. Sommige Huiskamers zijn uitgebreid met spelmogelijkheden, zodat kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn en met elkaar en hun broertjes en zusjes kunnen spelen. Dankzij Ronald McDonald Vakantie en Ronald McDonald Sport kunnen zieke of gehandicapte kinderen met het hele gezin onbeperkt vakantie vieren of samen sporten. Iedereen speelt mee!

Overkoepelende organisatie
Het Ronald McDonald Kinderfonds vormt de overkoepelende organisatie van de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers, Vakantie en Sport. Het Ronald McDonald Kinderfonds is de Nederlandse afdeling van de internationale Ronald McDonald House Charities.

Het Ronald McDonald Kinderfonds ontvangt geen overheidssubsidie en is geheel afhankelijk van bijdragen van donateurs en sponsors.



Locatie

Ronald McDonald Kinderfonds https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/kinderfondslogo_web_jpg_copy1.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/kinderfondslogo_web_jpg_copy1.jpg
3731AL De Bilt Utrecht NL