Lidl Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Lidl Nederland
  • Lidl Nederland
  • Huizen, Noord-Holland

Lidl Nederland is een jonge en razendsnel groeiende organisatie die al sinds 1997 elke dag bewijst een echte succesformule te zijn. Met inmiddels meer dan 350 filialen, 5 distributiecentra en meer dan 8.000 medewerkers.

Op het hoofdkantoor in Huizen werken in totaal 200 mensen op diverse afdelingen zoals inkoop, verkoop, reclame, ICT, administratie, vastgoed of PO. Het hoofdkantoor is natuurlijk ook de plek waar beleid wordt gemaakt. Zoals bijvoorbeeld ons streven om als organisatie onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om zaken als milieu, duurzaamheid en gezonde voeding.

Waarom we in heel Europa en dus ook in Nederland zo succesvol zijn? Dat heeft te maken met onze unieke organisatie, bedrijfsfilosofie en -cultuur. Maar ook met onze bijzondere formule van de beste kwaliteit voor de beste prijs. En zeker met de inzet van al onze medewerkers. Of ze nu op het hoofdkantoor, in één van onze distributiecentra of in de winkel hun werk doen.

En daar zijn we trots op. Trots op elkaar, onze winkels, onze organisatie, onze producten en ons succes. Omdat we er hard voor werken en in alles altijd de beste willen zijn. Dat zit in onze genen en trekt mensen aan die de lat ook hoog leggen. Mensen die net een stapje harder lopen, zaken direct aanpakken en initiatief tonen, maar niet geneigd zijn om alles op eigen houtje te doen. Want samenwerken is essentieel om telkens weer als beste uit de bus te komen!



Locatie

Lidl Nederland https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/lidl_logo_4c_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/lidl_logo_4c_jpg.jpg
1274TA Huizen Noord-Holland NL