Score

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Score
  • Score
  • Tolbert, Groningen

Score BV is marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige bedrijfsstoelen en ergonomische accessoires. Daarnaast is Score succesvol actief op de Europese exportmarkt. Score producten worden geleverd aan een netwerk van gespecialiseerde dealers in heel Nederland maar ook in het buitenland. Met een eigen Research Development afdeling werkt Score constant aan de ontwikkeling en verbetering van nieuwe en bestaande producten. Ook maatwerkoplossingen behoren tot die mogelijkheid.

Score Production BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van staal- en rvs-constructies, koperlassen, draaien, frezen, zetten, etc. voor o.a. de interieurbouw, winkelinrichting, etc.

ErgoXS BV ontwikkeld en produceert mobiele draag- en ophangsystemen voor flat- en touchscreens, digitale schoolborden etc. Daarnaast is zij een betrouwbare partner voor de levering van o.a. ergonomische accessoires voor TV en PC monitoren voor op en onder het bureau.



Locatie

Score https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/score_logo_blauw_trademark_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/score_logo_blauw_trademark_jpg.jpg
9356BX Tolbert Groningen NL