SNS Bank

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

SNS Bank
  • SNS Bank
  • Utrecht, Utrecht

SNS Bank
SNS Bank wil de beste aanbieder van eenvoudige financiële producten en diensten zijn. Zij doet dit met een overzichtelijk aanbod van producten en diensten voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Met toegankelijke dienstverlening, hulp en aandacht staat SNS Bank al bijna 200 jaar op een menselijke manier dicht bij haar klanten. Op die manier wil SNS Bank voor haar klanten een belangrijke rol spelen op het gebied van betalen, sparen en beleggen, hypotheken en verzekeringen. SNS Bank maakt deel uit van het beursgenoteerde SNS REAAL. Voor meer informatie: www.snsbank.nl.

Het Nieuwe Werken
SNS REAAL kiest voor Het Nieuwe Werken. Stap voor stap gaat het hele concern de komende jaren flexibel werken. Het Nieuwe Werken staat bij SNS REAAL voor een nieuwe manier van denken over werk. Niet hoe of wanneer of waar we werken, maar wat we doen staat centraal. Daarvoor zijn een flexibele werkomgeving op kantoor ingericht, technische hulpmiddelen zoals smartphone en laptop ter beschikking gesteld aan alle medewerkers, en we steken veel tijd in de begeleiding van medewerkers. Uitgangspunt is dat medewerkers de helft van hun werktijd vanuit huis werken. In 2009 won SNS REAAL de TelewerkJaarprijs voor haar aanpak van Het Nieuwe Werken.



Locatie

SNS Bank https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/snsobankcmykc_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/snsobankcmykc_jpg.jpg
3531AH Utrecht Utrecht NL