OGD ict-diensten

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

OGD ict-diensten
  • OGD ict-diensten
  • Delft, Zuid-Holland

Wij zijn bijna 1000 ambitieuze en hoogopgeleide icters met plezier in ons werk. Wij leveren kennis, capaciteit én dragen verantwoordelijkheid voor ict. Het kan hierbij gaan om softwareontwikkeling, managed hosting, helpdesk, beheer, migraties en opleidingen. Klanten roemen onze flexibiliteit, vriendelijke prijsstelling en informele organisatie. Onze cultuur van kennis delen en vernieuwen zorgt dat wij onze klanten de beste ict-oplossingen kunnen bieden en onze medewerkers de meest uitdagende projecten en loopbaanpaden.

OGD is in 1987 opgericht door studenten van de TU Delft en sindsdien uitgegroeid tot een serieuze ict dienstverlener. Ondanks de omvang van het bedrijf, is het gevoel van kleinschaligheid en directe korte communicatie lijnen kenmerkend. Tijdens de lunchpauze tafelvoetballen met de directeur op het hoofdkantoor is de gewoonste zaak van de wereld. Onze medewerkers zijn veelal jong, ambitieus en hebben plezier in hun werk. De bar, boot en biertjes dragen hier zeker aan bij, maar het belangrijkste is de goede werksfeer. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Kijk dan op www.ogd.nl/werken voor meer informatie.



Locatie

OGD ict-diensten https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/dlcompanielogo_php_png_copy30.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/dlcompanielogo_php_png_copy30.png
2623CR Delft Zuid-Holland NL