LeanApps

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

LeanApps
  • LeanApps
  • Naarden, Noord-Holland

LeanApps ontwikkelt en implementeert standaard software voor polisadministraties van leven-, pensioen- en uitvaartverzekeraars. In dit segment is LeanApps marktleider.

Met de SaaS-oplossing LeanApps Life stelt LeanApps haar klanten in staat om de polis administratie snel in te laten spelen op veranderende marktomstandigheden en nieuwe wet- en regelgeving. Kostenreductie is hierbij een belangrijk uitgangspunt.
LeanApps is opgericht in 2001 en telt ruim 100 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Naarden en LeanApps heeft een vestiging in Londen en Hyderabad. De software wordt voor meer dan 5,5 miljoen polissen gebruikt door o.a. klanten als Achmea, Allianz, Axent, Interpolis, Legal General, Loyalis, Nationale Nederlanden en Yarden.

Waar staan we voor?
LeanApps is een snel groeiende ambitieuze organisatie. Onze visie is betrouwbare flexibiliteit en snelheid bieden in onze oplossingen. Dit zie je terug in de hele organisatie. Onze technieken zijn vooruitstrevend, beproefd en betrouwbaar. We zijn in 2001 klein begonnen in een schuur bij het huis van een van de eigenaren en gegroeid naar een organisatie van circa 100 medewerkers.

Locatie
We kozen voor een centrale en gemakkelijk te bereiken locatie: Gooimeer in Naarden. Ons kantoorpand bevindt zich direct onderaan de afslag van de snelweg. Openbaar vervoer: Een snelle busverbinding vanaf Amstel Station of Naarden-Bussum brengt je tot op 3 minuten lopen van ons pand.



Locatie

LeanApps https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_leanapps_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_leanapps_jpg.jpg
1411DC Naarden Noord-Holland NL