Scamander Solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Scamander Solutions
  • Scamander Solutions
  • Nieuwegein, Utrecht

Scamander Solutions: The Data Liberation Company
De eenvoud, waarmee gegevens worden vastgelegd in een bedrijf, staat in schril contrast met de tijd en moeite die nodig zijn deze weer te ontsluiten.

Onze passie is het wegnemen van belemmeringen in het vinden en raadplegen van bedrijfsgegevens: Passion for Empowerment.

Door onze concentratie op standaard bedrijfsapplicaties en Oracle technologie kunnen we snel schakelen.

De oplossingen, die Scamander Solutions samen met zijn klanten creëert, helpen organisaties om toegang te krijgen tot belangrijke bedrijfsinformatie. Die informatie kan betrekking hebben op financiële informatie, informatie over klanttevredenheid, de medewerkers, de innovatiekracht, de concurrentie en de markt.

Wat maakt ons uniek? Dedication Commitment!

Commitment: Met een nimmer aflatend enthousiasme en oplossingsgerichtheid bereiken we samen met de klant het gestelde doel. We hebben nog nooit een relatie in de steek gelaten, ook niet in moeilijke tijden.

Dedication: Ergens goed in zijn, betekent keuzes maken. Wij bieden Best Practices voor het ontsluiten van gegevens uit complexe standaard applicaties, gebaseerd op de Oracle database technologie.

Onze Best Practices bestaan uit een bewezen aanpak en additionele software componenten die snel leiden tot resultaat op gebied van Portals, Rapportage, Datamigratie / -integratie en Datawarehouses.



Locatie

Scamander Solutions https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_scamander_nieuw_png.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_scamander_nieuw_png.png
3433EL Nieuwegein Utrecht NL