Verzekeringssite

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Verzekeringssite
  • Verzekeringssite
  • Haarlem, Noord-Holland

De onafhankelijke vergelijker Verzekeringssite.nl is al sinds 2000 een begrip. In 11 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot één van de grootste vergelijkingssites van Nederland. Wij maken het kiezen van een verzekering voor consumenten gemakkelijk. Zo zijn onze bezoekers altijd verzekerd van de beste keuze.

Ons team telt momenteel ruim 20 jonge medewerkers (m/v). Verdeeld over verschillende afdelingen werken wij samen aan één gemeenschappelijk doel: onze klanten elke dag zo goed mogelijk van dienst zijn.

De afdeling Web Development is binnen Verzekeringssite.nl verantwoordelijk voor de website en de achterliggende applicaties waarmee collegas hun werk verrichten. De website en applicaties draaien op dit moment d.m.v. Coldfusion en MSSQL. Op termijn wordt dit omgebouwd richting PHP en MySQL. De afdeling bestaat uit drie ontwikkelaars en een manager.



Locatie

Verzekeringssite https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_verzekeringssite_rgb_gif.gif https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_verzekeringssite_rgb_gif.gif
2031BH Haarlem Noord-Holland NL