I Sioux Media Productions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

I Sioux Media Productions
  • I Sioux Media Productions
  • Hilversum, Noord-Holland

Wij zijn een succesvol media bedrijf in Hilversum dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van inventieve websites en internetapplicaties.

Voor onze internetklanten maken wij websites met uitstraling, die langere tijd bezoekers blijven trekken en webapplicaties die vaak uitgebreid, maar toch flexibel en gemakkelijk in het gebruik zijn. Hiermee helpen wij onze opdrachtgevers hun doelen te bereiken.
I Sioux Media Productions is een internationale organisatie, welke onderdeel is van de holding Square Grounds. De Square Grounds Holding telt ondertussen meer dan 50 professionele medewerkers en bestaat uit de werkmaatschappijen: I Sioux Media Productions, Youdagames en I Sioux Taurus. Stuk voor stuk ondernemende organisaties met een duidelijke visie op hun eigen expertise binnen de ICT. Producten, diensten en collegas binnen de groep zijn voortdurend in beweging.
Wij zijn een sympathieke en klantgerichte organisatie waarbij de collegas informeel en plezierig met elkaar omgaan.



Locatie

I Sioux Media Productions https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_isiouxmedia_med_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_isiouxmedia_med_jpg.jpg
1216BX Hilversum Noord-Holland NL