Softwear

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Softwear
  • Softwear
  • Wormer, Noord-Holland

Wij zijn:

Softwear (ruim 30 medewerkers) heeft een leidende marktpositie in online software oplossingen voor de Nederlandse Retail en Wholesale in de mode-, sport-, schoenen- en lingeriebranche. Deze positie heeft zij opgebouwd door een uitgekiende prijsstelling, robuuste software en prompte service. De cultuur van Softwear is informeel en de lijnen intern, naar klanten en leveranciers zijn kort. Daarbij is gekozen de ontwikkeling van alle core applicaties van Softwear in eigen huis te doen. RD is geen eiland binnen Softwear. Zij wordt continue gevoed, gestructureerd, met suggesties voor verbeteringen en wensen aangedragen door de gebruikers.

Het RD team van Softwear kent een tweetal disciplines. Het bouwen van functionaliteit gebruikmakend van een tweetal development omgevingen (FoxPro en Servoy) en database / API development. Foxpro toont nog dagelijks zijn robustheid. De nieuwe SaaS oplossing van Softwear is gebaseerd op HTML, Javascript, Java en SQL databases. Wij zijn, naarstig doch selectief, op zoek naar applicatie developers die richting willen geven aan onze nieuwe generaties SaaS oplossingen (kassa, kassa backoffice en wholesale). De ambities van Softwear reiken verder dan Nederlandse markt alleen. Help mee de ambities te realiseren.



Locatie

Softwear https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_softwear_compleet_donker_73x50_copy_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_softwear_compleet_donker_73x50_copy_jpg.jpg
1531MS Wormer Noord-Holland NL