Azora

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Azora
  • Azora
  • Terborg, Gelderland

Azora is een organisatie die middenin de moderne samenleving staat. Op het moment dat u zich niet meer helemaal zelf kunt redden, door een handicap, ziekte of simpelweg doordat de jaren gaan tellen, staan wij voor u klaar.

U wilt het liefst zo gewoon en zelfstandig mogelijk blijven leven. Het heft in eigen handen houden, maar wel op steun kunnen rekenen als u die nodig heeft. Daar werken wij graag aan mee. Dat doen we door altijd en overal toegankelijke diensten aan te bieden op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Dichtbij huis en eenvoudig te bereiken. Voor de zorg of verpleging van Azora heeft u een indicatie nodig van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

Azora werkt vanuit acht zorg- en verpleegcentra en biedt daarnaast ook thuiszorg aan. In onze zorg- en verpleegcentra bent u verzekerd van de juiste behandeling, verpleging en verzorging, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dit kunnen we waarmaken doordat we beschikken over een uitgebreid palet van behandelmogelijkheden en diensten.

Werken bij Azora betekent dat je met ongeveer 1400 collegas werkt in een open en informele sfeer. We vinden het belangrijk dat medewerkers het naar hun zin hebben in het werk. Daarom zorgen we voor voldoende mogelijkheden en uitdagingen in het werk, voor goede arbeidsvoorwaarden en een enthousiaste en plezierige werksfeer. Onze HKZ-certicifering onderstreept nog eens dat we in alle opzichten de puntjes op de i zetten.



Locatie

Azora https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_jpg_copy70.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_jpg_copy70.jpg
7061AP Terborg Gelderland NL