UNStudio

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

UNStudio
  • UNStudio
  • Amsterdam, Noord-Holland

UNStudio is een ambitieus internationaal opererend architectenbureau met projecten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, V.S, de Verenigde Arabische Emiraten, Rusland, Korea, China en Taiwan en vestigingen in Amsterdam en Shanghai. Onze opdrachtenportefeuille is zeer divers en bevat o.a. meubels, tentoonstellingen, publieke gebouwen, woningbouw, kantoren, stedenbouwkundige ontwerpen en infrastructurele projecten.

UNStudio heeft momenteel 130 werknemers uit 18 verschillende landen met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 35 jaar. Intern is onze organisatie informeel en uitermate dynamisch. In onze relatie met opdrachtgevers en adviseurs streven we naar de hoogste service en professionaliteit. Het bureau heeft een eigen NEN-ISO-9001:2000 kwaliteitssysteem.

Onze website http://www.unstudio.com geeft een goede indruk van onze projecten, ambities en opdrachtgevers. Het is de verwachting dat het bureau de komende periode een sterke groei zal doormaken.



Locatie

UNStudio https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/unstudio_logo_061110_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/unstudio_logo_061110_jpg.jpg
1073AX Amsterdam Noord-Holland NL