Texemus

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Texemus
  • Texemus
  • Zwolle, Overijssel

Texemus is sinds 2006 een begrip bij verschillende bedrijven uit de petro-, chemische industrie. De uitgedachte filosofie over hoe een boor- of productieplatform onderhouden en verwerkt moet worden is omgezet naar een commissioningstool.

Vanaf Januari 2010 is Texemus een zelfstandige onderneming en opgericht met als doel deze filosofie verder uit te bouwen naar een all inclusive-applicatie voor alle maintenance vraagstukken binnen een onderneming.
Daarnaast is Texemus bezig met verschillende andere webbased applicaties voor het onderwijs, de zorg en voor het algemene publiek.

Het team bestaat uit 2 directieleden en 6 pro-actieve young professionals en beschikt over meerdere personen voor design en ontwikkeling op freelance-basis.

Innovatie is een van de drijvende krachten van de organisatie. We zijn constant op zoek naar nieuwe uitdagingen en werken full time aan het verbeteren en optimaliseren van onze interne bedrijfsprocessen.



Locatie

Texemus https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/screen_shot_2011_04_19_at_2_39_00_pm_png.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/screen_shot_2011_04_19_at_2_39_00_pm_png.png
8013RV Zwolle Overijssel NL