LearningOnLine

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

LearningOnLine
  • LearningOnLine
  • Deventer, Overijssel

LearningOnLine

Learningonline biedt hosting, ontwerp, productie en onderhoud voor elektronische leeromgevingen, wij produceren multimedia voor aantrekkelijke leer- en lesstof en bieden uitgebreide tools voor opleidingsmanagement. Dit is onze missie sinds 1997.


E-learning is onze business. We zijn er van overtuigd dat gebruik en toepassingen van e-learning op korte en langere termijn enorm zal toenemen.
Via LearningOnLine leren cursisten op een leuke, gemakkelijke en resultaatgerichte manier!

Docenten, leraren, medewerkers van de opleidingsadministratie en HR-adviseurs faciliteren we om gericht, gemakkelijk en op een plezierige manier aan het opleidingsproces te werken. Ontwerpers en producenten van lesstof bouwen met LearningOnLine cursussen en opleidingstrajecten van A tot en met Z met uitgebreide leer- en contentmanagement faciliteiten (LCMS). Ouders van scholieren kunnen, desgewenst, via LearningOnLine met hun kinderen meekijken.

Ieder werkt binnen infomask vanuit zijn eigen rol, met handige wizards en overzichtelijke dashboards. Voor elke rol genereert LearningOnLine gemakkelijk toegankelijke rapportages van leer- en opleidingsresultaten.

LearningOnLine thuis (in) opleiden, zie www.learningonline.nl



Locatie

LearningOnLine https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_lol_thuisinopleiden_png.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_lol_thuisinopleiden_png.png
7421ZG Deventer Overijssel NL