Hakron Nunspeet

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Hakron Nunspeet
  • Hakron Nunspeet
  • Nunspeet, Gelderland

Hakron ontwikkelt, levert en monteert producten voor betonconstructies en bekistingen. De organisatie veranderde van een adviserende toeleverancier naar een aanbieder van totaalconcepten voor de betonwereld. Het groeiende bedrijf met vestigingen in Nederland en België kent vijf bedrijfsonderdelen: Hakron, Hakron-Terwa, innofiX, Certacon en Hakron België.

Bij de Hakron bedrijven werken ongeveer zeventig mensen, waarvan tien in de buitendienst.

Het bedrijfsonderdeel Hakron, herkenbaar aan de groene kleur, richt zich op de algehele gietbouw en de daarbij behorende accessoires, zoals centermaterialen, stortnaadonderbrekingen en waterdichtingssystemen. Hakron-Terwa, herkenbaar aan de blauwe kleur, produceert, levert producten en adviseert aan de prefab-betonindustrie, zoals wapeningsdoorkoppelsystemen, transportankers, sandwichplaatverankeringen en andere instortvoorzieningen. innofiX, herkenbaar aan de zwart-rode kleur, is gespecialiseerd in montage en applicatie van onder meer waterafdichtingen en voegenbanden op de bouwplaats. Certacon, herkenbaar aan de paars-zwarte kleur, heeft als hoofdactiviteit de productie, engeneering en verkoop van metselwerkondersteuningen, lateien, borstweringssteunen en randbekistingen. Hakron b.v.b.a. in het Vlaamse Roosdaal richt zich op de Belgische betonmarkt. De afdeling techniek ondersteunt al deze bedrijfsonderdelen, met kundig advies.



Locatie

Hakron Nunspeet https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/hakron___sub_fc_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/hakron___sub_fc_jpg.jpg
8071CZ Nunspeet Gelderland NL