Monarch Recruitment

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Monarch Recruitment
  • Monarch Recruitment
  • Diemen, Noord-Holland

Monarch Recruitment is een consultancybedrijf gespecialiseerd in het werven van personeel op ICT-gebied. Het bedrijf biedt al meer dan 20 jaar vaste en contractuele diensten aan. Monarch staat synoniem voor kwaliteit en wij zijn uiterst gemotiveerd om diensten te leveren van het hoogst mogelijke niveau.

Wij hebben klanten uit de hele ICT-branche, van grote internationale bedrijven tot organisaties die computerdiensten aanbieden, dynamische softwarehuizen, mediabedrijven en digitale bedrijven. De kandidaten waar we mee werken halen voordeel uit het groot aantal exclusieve vacatures die wij bij deze bedrijven hebben en kunnen erop vertrouwen dat wij de beste mogelijkheden aanbieden die beschikbaar zijn.

Wij stellen alleen de beste kandidaten voor aan onze klanten, die volledig voldoen aan alle wervingsvereisten. Ons team van experts bestaat uit specialisten op technisch gebied waardoor wij beschikken over ongeëvenaarde marktkennis en een grondig inzicht in uw wensen.

Wij kijken er naar uit om met u samen te werken.
Indien u vragen heeft, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.



Locatie

Monarch Recruitment https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/monarchrec_jpg_copy1.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/monarchrec_jpg_copy1.jpg
1111AA Diemen Noord-Holland NL