Qualizorg

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Qualizorg
  • Qualizorg
  • Deventer, Overijssel

Qualizorg is een ondernemende en snel groeiende organisatie, voortgekomen uit samenwerking tussen een drietal organisaties in de dienstverlenende sector gericht op gezondheidszorg (ADV market research, Isiz en MailStreet). Qualizorg heeft als doel een bepalende speler te zijn in de dataverzameling van inhoudelijke kwaliteit en patiënt tevredenheid/ervaring in de zorgmarkt.

De kernactiviteiten bestaan uit het gestandaardiseerd uitvragen en verwerken van vragenlijsten via e-mail, web en papier en het realtime inzichtelijk maken van resultaten via diverse rapportage/monitortools. Hiervoor levert Qualizorg een softwareoplossing met standaard vragenlijsten en geautomatiseerde koppelingen met softwaresystemen, die gebruikt worden in de diverse zorgmarkten. De software oplossing wordt (in)direct aangeboden aan zorgaanbieders die actief zijn op de eerstelijns zorgmarkt.

Ga voor meer informatie naar http://www.qualizorg.nl



Locatie

Qualizorg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/qualizorg_logo_jpg_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/qualizorg_logo_jpg_jpg.jpg
7421ZC Deventer Overijssel NL