Rapid Circle

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Rapid Circle
  • Rapid Circle
  • Amsterdam, Noord-Holland

Rapid Circle (www.rapidcircle.com) is een snel groeiende adviesorganisatie die zich richt op het verbeteren en innoveren van communicatie en samenwerkingsprocessen. Rapid Circle ontwerpt en bouwt intranet en internetplatformen op basis van het Microsoft SharePoint en Microsoft .net technologie. Rapid Circle is onderdeel van het Zevenseas network (www.zevenseas.com) en beschikt sinds april 2010 over een offshore SharePoint Solution Centre in Pune, India. Rapid Circle is Microsoft Gold Certified partner.

Rapid Circle is gevestigd in Noord, vlakbij het Centraal Station, in een nieuw industrieel pand, waar tientallen andere bedrijfjes uit media, internet, advertising en gaming. Onderling is er veel contact door de gezamenlijke ruimtes en borrels. Een prima gelegenheid voor jou om je netwerk te bouwen of gewoon om lol te hebben met anderen met dezelfde passie. En lol is wat we bij Rapid Circle elke dag moeten hebben vinden we.



Locatie

Rapid Circle https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/dlcompanielogo_php_png_copy18.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/dlcompanielogo_php_png_copy18.png
1031HV Amsterdam Noord-Holland NL