Nesh Media

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Nesh Media
  • Nesh Media
  • Diemen, Noord-Holland

Nesh Media is sinds 2001 actief als uitgever van populaire (web)titels en doelgroepmarketing. De succesvolle exploitatie van webtitels heeft geleid tot een uitgebreide kennis over en van Interactive Advertising, B2B- en B2C diensten (waaronder Viral Marketing) en (web)consultancy.

Oplossingen
Een team van professionals staat u van a tot z bij met; Grafische Vormgeving en Webdesign. Dit kan bij het kiezen van een aansprekende domeinnaam, het selecteren van de juiste Hosting maar ook de integratie van interactieve applicaties voor uw website.

Maatwerk Webdevelopment
Maatwerk webdevelopment oplossingen, daar staan wij voor. Met specifieke vakkennis en een persoonlijke aanpak verzorgen wij oplossingen voor onze klanten. De oplossingen die we voor onze klanten maken sluiten 100% aan bij hun wensen en eisen. Daarnaast voorzien wij u graag van advies om bijv. nieuwe Web 2.0 toepassingen in uw website te integreren.

Advertising
Hoe haalt u het maximale uit uw campagne (Return on Investment)? Welke media lenen zich voor uw dienst en/of product? Hoe kan ons bedrijf tegen lage kosten het maximale uit bijv. sociale netwerken halen (Viral Marketing). Laat ons u meenemen in de wereld van Advertising. U heeft de beschikking over uw eigen Admonitoring systeem, ontdekt de mogelijkheden van Rich Media, Zoekmachine Optimalisatie etc.



Locatie

Nesh Media https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_jpg_copy57.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_jpg_copy57.jpg
1111PT Diemen Noord-Holland NL