InnovatieAdviseurs Holding

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

InnovatieAdviseurs Holding
  • InnovatieAdviseurs Holding
  • Utrecht, Utrecht

InnovatieAdviseurs Holding, of CortexCortex, is de naam van een middelgrote organisatie die zich profileert in de zakelijke dienstverlening op het gebied van Innovatie en ICT. De organisatie bestaat uit verschillende BVs, die elk hun eigen diensten aanbieden. Een deel van de organisatie, te weten Linders Consultants en PremieAdviseurs, is gespecialiseerd in subsidie- en premieadvies. Een andere tak, ErfgoeDigitaal, richt zich juist op de culturele sector en de mogelijkheden van sociale media binnen deze sector. CortexCortex ID tenslotte houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen van intelligente software.

Binnen de hele holding werken er ongeveer 65 mensen, zowel young professionals als ervaren krachten. CortexCortex is een organisatie met een informele, maar professionele werksfeer waar veel ruimte is voor eigen initiatief, creativiteit en verantwoordelijkheid.



Locatie

InnovatieAdviseurs Holding https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/cortexcortex_logo_02_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/cortexcortex_logo_02_jpg.jpg
3526KL Utrecht Utrecht NL