Ingenieursbureau Coenradie

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Ingenieursbureau Coenradie
  • Ingenieursbureau Coenradie
  • Oirschot, Noord-Brabant

Ingenieursbureau Coenradie BV is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op landmeetkunde, geodesie en overige meetwerkzaamheden. Wij hebben daarbij de doelstelling zo dicht mogelijk bij de opdrachtgever te staan. Bij voorkeur letterlijk, door een vestiging in de buurt, maar zeker figuurlijk; een persoonlijke relatie staat aan de basis van succes.

Wat Ingenieursbureau Coenradie BV onderscheidt van haar branchegenoten is de ontwikkeling van eigen software voor landmeetkundige toepassingen. Dat deze software bijzonder geschikt is, blijkt uit het feit dat vele gemeentes en provincies inmiddels voor onze softwarepakketten hebben gekozen. De geo-software begint met de GTC-VeldMan familie: pencomputer software voor super efficiënte data-inwinning in het veld. Daarna komt GeoPro, kortweg de schakel tussen buiten en binnen. GTC-Key tenslotte is bedoeld voor beheer, controle en conversie van data.
Vanwege bovengenoemde ontwikkelingen zijn wij per direct op zoek naar een aantal medewerkers die de automatiseringsafdeling willen komen versterken.



Locatie

Ingenieursbureau Coenradie https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_coenradie_nieuw_met_onderschrift_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_coenradie_nieuw_met_onderschrift_jpg.jpg
5688MC Oirschot Noord-Brabant NL