LINKIT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

LINKIT
  • LINKIT
  • De Meern, Utrecht

Over LINKIT
LINKIT werd in 1998 opgericht als dynamische en innovatieve full-service IT dienstverlener met een specialiteit in IT Detachering, Managed Services en Systeem Applicatiebeheer. Al sinds de beginsjaren zijn wij actief in het opzetten, onderhouden en verbeteren van IT infrastructuren en het optimaliseren van IT support. In 2018 hielpen wij 88 klanten en draaiden we een omzet van 120 miljoen euro. De klanten en medewerkers zien LINKIT als een goed geoliede machine. Dit valt te danken aan onze bedrijfscultuur: bij onze organisatie staan samenwerking, motivatie, kennis, vertrouwen en betrouwbaarheid voorop. Wij voorzien onze klanten van de kennis die zij van ons verwachten door met zorg en aandacht de juiste IT professionals te selecteren voor hun bedrijf.

Werken bij LINKIT
Klanten van LINKIT kunnen al op korte termijn vertrouwen op onze dienstverlening. Voor alle IT vraagstukken en capaciteitsproblemen kunnen wij de ideale kandidaat voorstellen. Ook in geval van extreme spoed (binnen 24 uur) heeft LINKIT snel een oplossing voor handen dankzij het grote netwerk van excellente IT freelancers en leveranciers. Combineer dit met onze eigen IT professionals en wij zijn in staat om organisaties op het juiste moment van de juiste kandidaat te voorzien. Werken bij LINKIT betekent dat je mogelijk komt te werken bij top 100 bedrijven in Nederland en verschillende overheidsorganisaties. Onze IT SQUADS bestaan uit professionals met specifieke kennis, waaronder in backend development (Java .NET), Engineering, Data, Network Security, JavaScript, OutSystems en Tactical.

Vacatures LINKIT
Bij LINKIT worden zowel interne als externe vacatures beschikbaar gesteld voor ICTers. Een groot deel van de opdrachten en banen wordt aangeboden in Den Haag, Assen, Gouda, Apeldoorn, Utrecht en Amsterdam. Het is echter altijd mogelijk dat een klant bij jou in de buurt dringende hulp nodig heeft. Onder de beschikbare functiegroepen vallen o.a. Backend development, Frontend development, Data engineering, Cloud oplossingen, CI/CD, Network engineering, Applicatiebeheer, Business Intelligence (BI), Databases, Informatie analyse, Informatiebeveiliging, System engineering en Architectuur. LINKIT biedt mogelijkheden voor junior, medior en senior IT specialisten en heeft onder de naam LINKIT Academy speciale opleidingsprogrammas opgezet natuurlijk met baangarantie!



Locatie

LINKIT https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/c1a227d7353a7c675617dd7d94bcc18c5db8621e8aae36c4.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/c1a227d7353a7c675617dd7d94bcc18c5db8621e8aae36c4.png
3454PV De Meern Utrecht NL