Adecs Airinfra

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Adecs Airinfra
  • Adecs Airinfra
  • Delft, Zuid-Holland

Als onderdeel van het bedrijf Advanced Decisions Systems (Adecs) heeft Airinfra zich gespecialiseerd in luchtvaart gerelateerde capaciteit- en milieuplanning, het ontwikkelen van luchthaven informatiesystemen en optimalisatietechnieken voor het oplossen van complexe vraagstukken. De ondersteuning van Adecs Airinfra onderscheidt zich door de unieke aanpak. Met het probleem als uitgangspunt en rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever kunnen wij door de ruime ervaring op het gebied van milieu- en capaciteitsmanagement en inzicht in rekenmodellen doelgericht zoeken naar een optimale oplossing. Adecs Airinfra beschikt reeds over een uitgebreid instrumentarium, zoals bijvoorbeeld een model voor geluidsberekeningen, emissieberekeningen, verspreidingsberekeningen, capaciteitsberekeningen, een prognosemodel en een bedrijfseconomisch model. De flexibele opzet van de modellen gecombineerd met de kennis en ervaring op het gebied van luchtvaart leiden veelal tot het verkorten van doorlooptijden van projecten.

Adecs Airinfra adviseert al ruim 10 jaar bij het oplossen van problemen op het gebied van capaciteit en milieu in de luchtvaart en infrastructuur. Daarbij gaat het om problemen als:
Handhaving normen vliegtuiggeluid
Uitvoering milieueffectrapportages
Bepaling capaciteit luchthavens
Luchthaven infrastructuur versus capaciteit
Beleidsvorming luchtvaart
Businessplanning versus milieueffecten



Locatie

Adecs Airinfra https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ade_logo_cmyk_zwart2_jpg_copy1.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ade_logo_cmyk_zwart2_jpg_copy1.jpg
2611AR Delft Zuid-Holland NL