ITHEC ICT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ITHEC ICT
  • ITHEC ICT
  • Utrecht, Utrecht

Ons team...

ITHEC is een slagvaardig ICT bedrijf dat ondersteuning biedt in zeer grote maar ook kleinere automatiseringsomgevingen. Onze medewerkers zijn daardoor breed georiënteerd, zeer betrokken en zijn gewend om het voortouw te nemen met een verfrissende en gedegen aanpak.

Om in het ITHEC team mee te kunnen draaien dien je te bezitten over een aantal eigenschappen die je kunnen onderscheiden van andere vakbekwame ICT collegae. Naast een goed analytisch vermogen, verregaande technische expertise en ruime ervaring heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Van nature kom je afspraken na relativeer je problemen. Van belang is het vermogen tot overview, terwijl je tegelijkertijd oog hebt voor detail. Schriftelijk rapporteren en het accuraat vastleggen van gegevens zie je als zinvol deel van het werk en niet als noodzakelijk kwaad. Verder moeten je teamgenoten altijd bij je terecht kunnen, ook tijdens drukte. Tot slot wordt een dosis gepaste humor en flair op prijs gesteld.

Hoge eisen? Wellicht, je krijgt er echter ook veel voor terug. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en met de nodige vrijheid in te kleden. Studie, certificering en persoonlijke ontwikkeling zijn onmiskenbaar deel van de job. Werken vanuit thuis? Parttime werken? Afwijkende werktijden? Wel of niet een auto van de zaak? Alles is bespreekbaar. In het belang van ITHEC en je persoonlijke ontwikkeling is doelstelling dat de extra kwaliteit en bijdrage die jij aan het bedrijf kan bieden onder de juiste werksfeer en arbeidsvoorwaarden volledig tot uiting komt.

Van je collegae en leidinggevende kan je hetzelfde terug verwachten. Wij zijn genteresseerd in elkaars projecten, probleemstellingen en helpen elkaar. Noviteiten, nieuwe technieken of te prefereren werkwijzen worden in workshops aan elkaar overgedragen. In een team waar je elkaar opvangt is transparantie en een enigszins uniforme werkwijze immers van belang. Voor ITHEC en zeker voor haar klanten.

Binnen ITHEC wordt gewerkt in rollen en niet zozeer in functies. Een ieder kan meerdere rollen vervullen. Zo kan je in de rol van technische projectmanager of supportmedewerker opereren en eventueel bijdragen aan een klinkende offerte opstellen die precies de behoefte van de klant raakt. Rollen die niet bij elkaar passen? Inefficiënt? In tegendeel. Deze manier van werken komt de persoonlijke ontwikkeling zeer ten goede en maakt bekendheid met alle facetten van een ICT oplossing.

Vind je het een uitdaging om samen met je collegae ergens boven uit te steken en kan je jezelf vinden in bovenstaande profiel? Kijk dan of onderstaande vacature je aanspreekt en neem snel contact met ons op!

zoekt versterking!



Locatie

ITHEC ICT https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_ithec_fc_nl.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_ithec_fc_nl.jpg
3543AE Utrecht Utrecht NL