BRAIN MATCH - BRAIN FORCE

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

BRAIN MATCH - BRAIN FORCE
  • BRAIN MATCH - BRAIN FORCE
  • Veenendaal, Utrecht

BRAIN MATCH - BRAIN FORCE - specialised in ICT professionals.

BRAIN FORCE optimaliseert ICT-infrastructuren met als doelstelling complexe technologie in organisaties beheersbaar te maken én gebruikers een krachtige en wendbare werkomgeving te bieden. Dit wordt gedaan door de ontwikkeling van best practices, effectieve processen en slimme software voor Microsoft-, VMware- en Citrix-omgevingen.
Door de inbreng van kennis en kunde stelt BRAIN FORCE samen met u een ICT roadmap op waarin de ICT projecten een duidelijke relatie hebben met uw bedrijfsdoelstellingen. De tweede kerncompetentie van BRAIN FORCE is u te ondersteunen en te ontzorgen bij het ontwerpen, leveren en implementeren van complexe (cloud) technologieën. Dit doen wij op basis van vooraf overeengekomen variabelen en deliverables zodat u weet waar u aan toe bent.

Op het gebied van applicatie life cycle management heeft BRAIN FORCE twee unieke oplossingen ontwikkeld, te weten BRAIN FORCE Packaging Robot en Application Manager. Beide producten dragen bij aan een efficiënter verloop van applicatie life cycle activiteiten zoals: applicatie-inventarisatie en -rationalisatie, licentiecompliancy, applicatiecompatibiliteit, packaging (MSI) en virtualisatie (App-V, ThinApp). Uiteindelijk worden hiermee de kosten van het beheer van uw applicatieportfolio aanzienlijk verlaagd.

BRAIN FORCE heeft negen vestigingen in zeven Europese landen en telt momenteel 750 medewerkers. De jaarlijkse omzet bedraagt meer dan 70 miljoen euro en BRAIN FORCE is genoteerd aan de beurs van Wenen.



- Infrastructuur architect
- Netwerk beheerders / engineers / architecten
- OCS Consultant
- Package Engineers
- Virtualisatie Specialisten
- Technical Consultants
- Windows 7 specialisten
- Citrix specialisten
- Beheerders (MCSE / MCITP)
- Helpdeskmedewerker (skilled) (MCDST)
- Applicatiebeheerders (functioneel technisch)
- Storage Consultant
- IT Consultants / specialisten
- Projectmanagers
- Projectleiders

SpecialtiesIT professionals.



Locatie

BRAIN MATCH - BRAIN FORCE https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_brainmatch_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_brainmatch_jpg.jpg
3905PD Veenendaal Utrecht NL