Nederlands Uitburo

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Nederlands Uitburo
  • Nederlands Uitburo
  • Amsterdam, Noord-Holland

Het Nederlands Uitburo
Begin april 2004 startte het Nederlands Uitburo (NUB) als een marketinginitiatief van het Amsterdams Uitburo, het Haags Uitburo, Stichting Rotterdam Festivals en Bureau Promotie Podiumkunsten met ondersteuning van het Ministerie van OCW. Door het voeren van een landelijk uitgaansmerk onder de noemer Uitburo ontstaat een complete, betrouwbare en voor de consument herkenbare informatievoorziening over kunst en cultuur in de brede zin. Het NUB is dé distributeur van agenda-informatie op het gebied van cultureel uitgaan in Nederland met het doel cultuurparticipatie te vergroten. Het Uitburo netwerk bestaat inmiddels uit 15 regionale Uitburos.

Shared Service Center
De Servicedesk heeft een 15 tal externe klantorganisaties te ondersteunen op gebied van ICT en telefonie. Gemiddeld worden ca. 300 meldingen per maand verdeeld over de Servicedesk 1e en 2e lijn (het zogenaamde 1st Level). Van de agent wordt een oplossend vermogen van minimaal 70% van de incidenten verwacht.



Locatie

Nederlands Uitburo https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_nub_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_nub_jpg.jpg
1018EW Amsterdam Noord-Holland NL