Alfa Film Services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Alfa Film Services
  • Alfa Film Services
  • Amsterdam, Noord-Holland

Alfa Film Services (AFS) is een onafhankelijke leverancier van Digitale Filmapparatuur. Wij hebben dealercontracten met Christie en Doremi. De gewenste projectie-apparatuur wordt door AFS genstalleerd en geprogrammeerd. Het technisch beheer en onderhoud wordt vervolgens eveneens door AFS verzorgd.

CinemaNet Nederland zorgt voor het netwerktransport van de films en andere content naar bioscopen en arthouses. Hiervoor beschikken wij over bewezen succesvolle en betrouwbare software dat opgenomen is in het Distributie Management Systeem (DMS). Aansluitend op dit DMS is het mogelijk om voor de interne distributie van content vanaf de ontvangstcomputer (Dropbox) naar de servers gebruik te maken van een Theater Management Systeem (TMS).

AFS levert op deze manier een volledig dienstenpakket, zodat de klant zich nog meer kan richten op haar bezoekers en het programmeren.

Voor distributeurs is AFS de faciliterende partij voor het aanbieden en transporteren van content naar de theaters.



Locatie

Alfa Film Services https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logoalfa_red_version_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logoalfa_red_version_jpg.jpg
1096AN Amsterdam Noord-Holland NL