OGS Netherlands

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

OGS Netherlands
  • OGS Netherlands
  • Amsterdam, Noord-Holland

TBWA Company Group bestaat uit zes communicatiebedrijven in één pand. Van reclame tot design, van actiemarketing tot PR (kijk op tbwa.nl om te bekijken welke reclamecampagnes er zoal gemaakt zijn). IT Services, onderdeel van TBWA Company Group Services, beheert de complexe IT omgeving. Behalve de zes communicatiebureaus die onder de Company Group vallen, levert IT Services ook beheer en support aan de aan TBWA gelieerde reclamebureaus op verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Hilversum, Groningen en Eindhoven. Met het hoofdkantoor aan de Generaal Vetterstraat 82, te Amsterdam. TBWA Nederland heeft ongeveer 400 medewerkers.

TBWA Company Group, gevestigd te Amsterdam, is onderdeel van TBWA Worldwide, een groep van communicatiebureaus aanwezig in 75 landen. TBWA Worldwide is genoteerd op de New York Stock Exchange als onderdeel van de Omnicom Group.



Locatie

OGS Netherlands https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/vis_logo_tbwa_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/vis_logo_tbwa_jpg.jpg
1059BW Amsterdam Noord-Holland NL