Colt International

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Colt International
  • Colt International
  • Katwijk (NB), Noord-Brabant

Colt is een internationale organisatie (wereldwijd ca. 950 medewerkers) die zowel in de nieuwbouw als in reeds bestaande gebouwen actief is op het gebied van:
Klimaattechniek
Brandveiligheid
Glasconstructies
Buitenzonwering
Colt heeft sinds de oprichting in 1931 tienduizenden gebouwen voorzien van een passend systeem. Zowel in de industrie als in de utiliteitsbouw. De laatste decennia werden conventionele en traditionele systemen voor klimaat- en lichtbeheersing aangevuld met zeer innovatieve systemen. Colt systemen zorgen voor een omgeving waarin luchtkwaliteit, daglicht en veiligheid gewaarborgd zijn. Wie kiest voor Colt kiest voor een gezonde, veilige en productieve werk- en leefomgeving. Ook het zorgvuldig omgaan met natuurlijke hulpbronnen en het ontwikkelen van energiezuinige oplossingen krijgen hierin maximale aandacht. Service en kwaliteit zijn het uitgangspunt. Daarom kiest Colt voor op maat gesneden concepten, die volledig afgestemd zijn op de behoefte van de klant.

In Nederland bestaat Colt International sinds 1960. In de vestigingen in Cuijk, Delft en Oosterwolde werken zon 230 mensen.



Locatie

Colt International https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/picture_2_png_copy2.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/picture_2_png_copy2.png
5433NE Katwijk (NB) Noord-Brabant NL