Comparity

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Comparity
  • Comparity
  • Bergen op Zoom, Noord-Brabant

Comparity is een jonge onderneming opgericht door twee ict-allrounders met ruime ervaring in de verzekeringsbranche. Kenmerkend is onze no-nonsense-aanpak die erop gericht is projecten gestructureerd en binnen de geplande tijd en het afgesproken budget te realiseren. Comparity is een kleine onderneming. Dat heeft zijn voordelen: flexibiliteit, maximale persoonlijke inzet, geen nine till five-mentaliteit en korte communicatielijnen.

Wij helpen onze klanten online direct of indirect verzekeringen te verkopen. Dat doen wij door (delen van) de keten zodanig te automatiseren en te integreren, dat consumenten en zakelijke eindgebruikers moeiteloos online verzekeringen op premies en voorwaarden kunnen vergelijken, offertes aanvragen, verzekeringen afsluiten en bestaande polissen muteren.
Uitgangspunt vormt het businessmodel van onze klanten. Daaraan voegen wij onze jarenlange ict- en branchekennis toe. Vanuit een gezamenlijke visie ontwikkelen wij software op maat die zowel voor onze klanten, bemiddelaars als eindgebruikers betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.

Wij streven ernaar met onze producten en diensten een bijdrage te leveren aan de efficiency en winstgevendheid van onze klanten waarmee wij een duurzame relatie nastreven.



Locatie

Comparity https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/comparity2_def_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/comparity2_def_jpg.jpg
4611EL Bergen op Zoom Noord-Brabant NL