ITisit

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ITisit
  • ITisit
  • De Meern, Utrecht

IT=it is een echte techneutenclub. Het team bestaat nu uit 12 man en 1 dame. We werken met een jong team die allemaal hun eigen specialisatie hebben.
De diensten die wij verzorgen zijn (in willekeurige volgorde):

Technisch Beheer (SOD)
Consultancy en Projecten
GroundWork Open Source

Voor wat betreft Support On Demand (SOD) richten we ons op het MKB, maar hebben ook een aantal hele grote omgevingen in beheer.
Bij de meeste klanten die we binnenhalen, moeten we vrijwel altijd de omgeving opnieuw inrichten, al dan niet met nieuwe Hard- en Software. Geregeld kun je dit zien als een losstaand project.

SOD betekent dat wij technisch beheer en monitoring uitvoeren van de volledige ICT omgeving. Als reseller van GroundWork Open Source in de Benelux bieden wij geavanceerde monitoring van bedrijfsprocessen en alle onderliggende
technische componenten. Door het monitoren kunnen wij proactief beheren. Hierdoor zijn we veel sneller in staat om te reageren, vaak voordat er problemen zouden kunnen ontstaan.
Tevens hebben wij zelf een hoogstaand spamfilter (BITprotect) ontwikkeld. Dit gebruiken we uiteraard voor de veiligheid van de ICT omgeving. Met dit product (wat modulair is opgebouwd) kunnen we ondermeer ook websites filteren en
een complete firewall verzorgen. Dit alles samen verhoogt de algemene kwaliteit, stabiliteit en veiligheid van de ICT naar en voor onze klant.
Ter ondersteuning voor onze klanten is onze helpdesk beschikbaar van 07:00 tot 19:00uur op werkdagen. Voor ons is dit alles samen simpelweg onmisbaar voor het beheer.

Voor het monitoren gebruiken we GroundWork. Meer gedetailleerd is het te beschrijven als een ( desktop is zelf in te richten (Lay-out) ) server-, netwerk en applicatie monitor platform. Het voorziet in data rapportage, visualisatie hiervan
en biedt meerdere mogelijkheden voor het kernachtig analyseren van de bedrijfsprocessen en gekoppelde data. Hierdoor kan sneller actie ondernomen worden op (gewenste) veranderende processen. Het geeft de juiste informatie ten behoeve van de dagelijkse beslissingen en operaties.

Sinds 1998 zijn wij actief in de bemiddeling van Interim ICT Professionals in dienst van de opdrachtgever. Onze up-to-date database aan freelancers biedt ons de mogelijkheid om op de meest verschillende ICT projecten de juiste kandidaten in te zetten.
Daarbij komt onze kennis uitstekend van pas als de ICT afdeling behoefte heeft aan een sparringpartner. De kennis en ervaring die wij in huis hebben zorgt ervoor dat wij kunnen meedenken en werken. Dat wordt zeer gewaardeerd door de klant!



Locatie

ITisit https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/itisit_logo_2005_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/itisit_logo_2005_jpg.jpg
3454PS De Meern Utrecht NL