Cartel Internetservices

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Cartel Internetservices
  • Cartel Internetservices
  • Nieuwegein, Utrecht

Cartel Internetservices BV is Nederlands grootste specialist in het ontwikkelen van professionele websites voor de autobranche. Naast het vormgeven en ontwikkelen van websites, intranetten en internetapplicaties verzorgt Cartel Internetservices op professionele wijze zaken als webhosting, domeinregistratie, contentmanagement systemen, e-mail nieuwsmodules, en online marketingcampagnes. Inmiddels zijn enkele honderden opdrachtgevers aangesloten bij Cartel Internetservices voor het ontwikkelen, onderhouden en hosten van hun website en internetapplicaties. Een belangrijk deel van de opdrachtgevers bestaat uit grote Nederlandse auto-dealerorganisaties, autoleasemaatschappijen en importeurs.

Cartel Internetservices is opgericht in 1999 en kenmerkt zich door een gezonde mix van gezelligheid en professionaliteit. De organisatie groeit stevig, wordt op solide wijze geleid en heeft op dit moment een groep van 18 medewerkers.

Vanwege grote drukte hebben we ter uitbreiding van de organisatie deze vacature.



Locatie

Cartel Internetservices https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_cartel_gif.gif https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_cartel_gif.gif
3439ND Nieuwegein Utrecht NL