Intermesh

Vacatures & Werken bij Intermesh

Intermesh
  • Intermesh
  • Den Bosch, Noord-Brabant

Intermesh is een in 2003 opgericht IT bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van Internet applicaties en websites. Op basis van uw eisen realiseren we in korte tijd een betrouwbaar product dat direct inzetbaar is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en innovatieve software. Intermesh heeft de kennis en flexibiliteit in huis om voor elk automatiseringsprobleem een oplossing te bieden.

Werken bij Intermesh betekent werken in een klein team van professionals. Intermesh is een jong bedrijf dat ernaar streeft de nieuwste ontwikkelingen te volgen. We werken aan leuke afwisselende projecten die altijd weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengen.

Intermesh werkt volledig op het Linux platform. Zowel de ontwikkelomgeving als de serveromgeving is op basis van Linux. Bij het ontwikkelen van onze applicaties wordt veelvuldig gebruik gemaakt van PHP, MySQL, ExtJS, Java. Dit doen we met de Netbeans IDE op Ubuntu Linux.

Als medewerker van Intermesh heb je een veelzijdige functie die veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Medewerkers krijgen de ruimte om zicht te ontwikkelen en de vrijheid om nieuwe technologieën te gebruiken bij de opdrachten.

Intermesh Vacatures • Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures

Contact

Intermesh https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/intermesh_gif.gif
5232BX Den Bosch Noord-Brabant NL