Studio 23

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Studio 23
  • Studio 23
  • Reeuwijk, Zuid-Holland

ONZE GESCHIEDENIS
Studio 23, de ontwikkelaar van het Omnify.it platform, heeft zich sinds dag 1 gefocust op de Retail IT branche. Als kleine onderneming probeerden we ons te onderscheiden door van de grond af unieke oplossingen te bouwen. Met name omdat we ons niet konden vinden in de beperkingen van standaard, 100 in een dozijn oplossingen. Dit resulteerde in een zeer creatieve werkomgeving.

De ontwikkelingen brachten ons vaak in contact met de nieuwste soort hardware. Zo waren we een van de eerste bedrijven die werkten met grote touchscreens (2007). De prijs van deze schermen maakten het in die dagen een exclusief product. Toch gaf dit ons veel ervaring met touchscreen user interfaces. Zelfs voordat er tablets bestonden!

Vanaf het moment dat we de data en output van onze software steeds meer in kaart konden brengen via business intelligence oplossingen, ontstond er een kettingreactie. Het toonden aan hoe belangrijk realtime data is voor Retailers.

In 2010 startte we dan ook met implementaties bij zeer grote Retailers (100+ filialen). het framework werd volwassen en ontwikkelde zich tot een compleet software pakket met verschillende modules. Tijdens deze periode werkten we nauw samen met alle verschillende Retail afdelingen en kregen we veel inzicht in de dagelijkse activiteiten. Deze manier van werken geeft ons vandaag de dag nog steeds de beste inzichten in de next best ontwikkelingen.

In 2014 zijn we echt uitgegroeid tot een one-stop, Omni-channel solutions provider voor de Retail. De software ontwikkelde zich dan ook tot een bewezen succesvol business model voor Retailers. Dit was een goed moment om de onderneming opnieuw uit te vinden. Dit vroeg om een nieuwe naam. Een naam die in één keer zegt wat we doen... Omnify.it. A solution build around Retail instead!



Locatie

Studio 23 https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/omnify_logo.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/omnify_logo.jpg
2811MX Reeuwijk Zuid-Holland NL