Solid-Web

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Solid-Web
  • Solid-Web
  • Uden, Noord-Brabant

Solid-Web ontwerpt en realiseert websites, voornamelijk maatwerk.
We hebben daarvoor een eigen zoekmachinevriendelijk CMS ontwikkeld: WebGum - kneedbaar internet!

Solid-Web realiseert maatwerk webshops op basis van het framework van oa: PrestaShop, Magento, OpenCart en op het in eigen huis ontwikkelde WebGum CMS.

Solid-Web werkt zowel direct als indirect voor reclameburos, communicatieburos, drukkerijen en IT-bedrijven als ook voor eigen relaties.
Veelal wordt Solid-Web ingezet door marketing adviseurs, drukkerijen en reclame- en communicatiebureaus om de aangeleverde grafische concepten technisch uit te werken tot een snel ladende, perfect vindbare website of webshop.
Hierbij hanteert Solid-Web zowel de W3C en CSS webstandaarden als ook de inzet van de meest recente technieken om tot de gewenste internetoplossing te komen.

Solid-Web levert solide internetoplossingen waarbij nieuwe technologieën, nieuwe functionaliteiten en creatieve ideeën samensmelten tot een perfecte internetoplossing.

Specialties
Solide internetoplossingen; webdevelopment - webapplicatie - webhosting - SEO, WebGum CMS, Solid-WebMarketing: Internet Marketing, webmarketing.



Locatie

Solid-Web https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/solid_web_png.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/solid_web_png.png
5406XP Uden Noord-Brabant NL