De Breed & Partners

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

De Breed & Partners
  • De Breed & Partners
  • Amsterdam, Noord-Holland

Over De Breed Partners

De Breed Partners B.V. is sinds 1981 actief in het ondersteunen van bedrijven die technologisch voorop lopen in Nederland. Wij nemen werk uit handen en zijn voor ondernemers een kennisbron en sparringpartner inzake financiële en personele vraagstukken. Onze diensten zijn toegesneden op het bieden van meerwaarde voor zowel grote als kleine bedrijven.

Binnen de ICT-branche in Nederland hebben wij meer dan 1500 actieve klanten. Wij onderscheiden ons van andere consultancy organisaties die zich met de hieronder genoemde vakgebieden bezighouden, door een gedegen technische kennis en 25 jaar ervaring in het adviseren van (ICT) ondernemers. Wij spreken de taal van de ondernemer en kunnen deze vertalen naar concrete, pragmatische diensten en adviezen.

* Subsidieconsultancy
Door onze technicshe kennis realiseren wij een hoog succespercentage. De Breed Partners neemt niet alleen het aanvraagtraject uit handen, maar biedt een actieve begeleiding bij het opstellen van de noodzakelijke administratie en rapportages. Voor de ICT-sector zijn wij de grootste intermediair in Nederland.

* Beloningsadviezen
Sinds 1992 wordt doorlopend het De Breed Partners Beloningsonderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek geeft een beeld van de beloningen per functie binnen diverse functiegroepen. Onze standaard en maatwerk rapportages worden veelal gebruikt als een richtlijn bij de bepaling van beloningen binnen bedrijven.

* De Online Fabriek
We bundelen onze kennis en ervaring op het gebied van online marketing en verkoop met de meest moderne inzichten in de online industrie. We hebben diepgravende technische kennis van de meest recente technieken. We stellen dit alles in dienst van het verbeteren van de online marketing en sales resultaten van onze klanten.

* Virtual Sales Force
De Virtual Sales Force assisteert bedrijven bij het acquireren van nieuwe cliënten in complexe salestrajecten. Door een scheiding aan te brengen in het acquisitieproces tussen commerciële binnendienst en accountmanagement, wordt de effectiviteit van salesorganisaties verhoogd.



Locatie

De Breed & Partners https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/dbpvlag_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/dbpvlag_jpg.jpg
1082SB Amsterdam Noord-Holland NL