MCXess

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

MCXess
  • MCXess
  • Amstelveen, Noord-Holland

MCXess, opgericht in 2002 en gevestigd in Amstelveen, bezit een solide positie in de Nederlands markt met klanten als bijvoorbeeld Unilever, IBM, Bol.com, Acer, PON, etc. Vanwege de sterke (internationale) groei zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team van momenteel 30 enthousiaste professionals.

MCXess is een Multi Channel Communication provider gespecialiseerd in het realiseren van wereldwijde bereikbaarheidsoplossingen. MCXess biedt communicatie oplossingen die klantcontacten verbeteren, bedrijfsprocessen vereenvoudigen alsmede de kosten verlagen. MCXess biedt communicatie oplossingen op het gebied van Customer Contact Center Solutions, Selfservice Solutions en Direct Marketing Solutions. Deze oplossingen bieden wij aan door gebruikmaking van wereldwijde Multi Channel inbound oplossingen (zoals telefonie, fax, email, SMS, Chat, video) al dan niet in combinatie met on demand hosted solutions (zoals voice response, ip-pbx, hosted callcenter, unified communications).



Locatie

MCXess https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_mcxess_goede_versie_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_mcxess_goede_versie_jpg.jpg
1183NN Amstelveen Noord-Holland NL