Profit Consulting

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Profit Consulting
  • Profit Consulting
  • Apeldoorn, Gelderland

Profit is een softwarehuis met vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn en Eindhoven dat zich nagenoeg alleen maar richt op opdrachten met een hoog innovatief karakter (produktontwikkeling) en is zodoende voortdurend op zoek naar de betere software professionals ter vervulling hiervan. Door het geven van intensieve begeleiding (coaching, opleiding) beschikken onze medewerkers (beschikt onze organisatie) over kennis en vaardigheden op het gebied van software technologie die up-to-date zijn, staan wij bekend om onze kwaliteit en zijn wij gewild bij zowel onze klanten als bij ontwikkelaars die een uitdagende baan zoeken.
Voorbeelden van industrieen met een hoog innovatief gehalte waarin wij onder andere werkzaam zijn, zijn de Telecom-, de Medische Apparaten-, de Halfgeleider- , de Defensie-, de Electronica-, de LuchtRuimtevaart en de Gaming industrie. Ook hebben wij vele klanten welke actief zijn op het gebied van Business IT zoals diverse multi-media bedrijven, overheden, banken, energieleveranciers, kantoorautomatiseerders e.d.

Op onze site www.profitnederland.nl kun je meer informatie vinden over onze middelgrote en daardoor flexibele organisatie, onze klanten bij wie wij vaak de status van preferred supplier hebben en over wat wij je te bieden hebben naast een méér dan uitstekend salaris, vast contract, gegarandeerde doorgroeimogelijkheden, winstparticipatie enz enz.



Locatie

Profit Consulting https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/profit_logo_1_jpg_copy1.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/profit_logo_1_jpg_copy1.jpg
7324AM Apeldoorn Gelderland NL