Alldata Wireless Data Communication

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Alldata Wireless Data Communication
  • Alldata Wireless Data Communication
  • Utrecht, Utrecht

Alldata is een unieke onderneming op het gebied van crossmediale interactiviteit. Met een team van ongeveer 35 relatief jonge en ambitieuze mensen ontwikkelen en realiseren wij onder andere software voor het routeren en afhandelen van SMS- en MMS-berichten en bieden wij Interactive Voice Response (IVR) diensten aan. Voor telecom operators, SMS gateway providers en voice/call platformen levert Alldata middleware systemen ten behoeve van het verzamelen en distribueren van video, audio en data. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en exploiteren van SMS en IVR gerelateerde mobiele services.

Bovendien leveren wij ondersteunende diensten voor onder anderen televisieproducties en presentaties. Wij zijn actief voor de belangrijkste omroepen, televisieproducenten en reclame- en evenementenbureaus over de hele wereld, van Hilversum tot Jakarta! Alldata werkt vanuit Utrecht en is onderdeel van Golden Bytes.

We ontwikkelen de meest uiteenlopende applicaties en toepassingen, van de bekende spelshows op televisie zoals de Nationale IQ test, 1 Tegen 100 en Thats the Question tot de interactieve SMS-schermen op bijvoorbeeld TMF. Ons team bestaat uit spelbegeleiders, accountmanagers, grafische vormgevers en software engineers.



Locatie

Alldata Wireless Data Communication https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/alldata_logo_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/alldata_logo_jpg.jpg
3542DL Utrecht Utrecht NL