Harmony Group

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Harmony Group
  • Harmony Group
  • Valkenswaard, Noord-Brabant

Al vanaf 1994 is Harmony actief op het vlak van Project Management en Document Solutions. Haar klanten bedient Harmony vanuit haar vestigingen in Nederland (Valkenswaard) en België (Hasselt). Onze consultants en projectmanagers werken voornamelijk op projectmatige basis bij klanten.

Vanuit de divisie Project Management wordt de volledige scope van het ontstaan van een klantwens tot en met de realisatie ervan doorlopen. Denk hierbij aan verandermanagement, vernieuwing van de business, compliance uitdagingen, productontwikkeling enzovoort. De ervaren projectmanagers opereren met name op het snijvlak van business en IT-management.

Het dienstenpallet voor Document Solutions (ofwel digitaal documentbeheer) is breed: van probleemanalyse, productkeuze tot en met de volledige implementatie van de oplossing. Dit maakt dat wij voor productleveranciers van Document Solutions software een interessante partner zijn. Door de jaren heen heeft Harmony gedegen branchekennis opgedaan. Daarnaast kunnen we bogen op een breed netwerk aan partijen voor aanvullende werkzaamheden die buiten onze scope vallen (programmering van maatwerk, leveranciers van specifieke all-in-one printers enzovoort).



Locatie

Harmony Group https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/harmony_group_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/harmony_group_jpg.jpg
5551GD Valkenswaard Noord-Brabant NL