pLAN8 Consultancy&Development

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

pLAN8 Consultancy&Development
  • pLAN8 Consultancy&Development
  • Hoofddorp, Noord-Holland

Want more! pLAN8

pLAN8 houdt zich bezig met soms zeer complexe - vraagstukken op het gebied van arbeidstijdmanagement en personeelsplanning. Daarbij maken we gebruik van de door onszelf ontwikkelde pLAN8-stappen methode.
Wij lichten werkprocessen door, passen die zo nodig aan en maken ze meetbaar. Op deze manier realiseren wij de meest effectieve inzet van medewerkers tegen de laagste kosten en hoogste medewerkerstevredenheid. Ter ondersteuning bieden wij ook regelmatig workshops personeelsplanning aan.
pLAN8 combineert de flexibiliteit van een kleine onderneming met de kennis en kunde van een groot bedrijf. Zodoende zijn wij in staat voor elk denkbaar planningsvraagstuk de juiste oplossing te bieden.
pLAN8 is in 2001 opgericht door Fred Kramer en Carel Versteegen. Eerder werkten ze onder meer als managers bij KLM, Transavia en Ogden Aviation Schiphol. Daar waren ze verantwoordelijk voor planning en control, reorganisaties en veranderingsprocessen.



Locatie

pLAN8 Consultancy&Development https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_gif_copy21.gif https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_gif_copy21.gif
2132HE Hoofddorp Noord-Holland NL