SBC Solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

SBC Solutions
  • SBC Solutions
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Onze vacatures vind je op www.werkenbijsbcsolutions.nl

Consultancy
Onafhankelijk, objectief en technisch gedreven adviseren wij onze klanten op het gebied van iedere (virtualisatie) behoefte. Ons specialisme is het verzorgen Citrix virtualisatie oplossingen in een Enterprise omgevingen.

Projecten
Of het nou gaat om virtualisatie, BYOD, desktop infrastructuur optimalisatie, troubleshooting in Citrix omgevingen of kennis over over Server Based Computing en VDI, wij zijn je partner in het leveren van een oplossing!

Kenmerken en cultuur
Wij zijn open en direct en vinden wederzijdse interesse belangrijk. Voor onze Consultants is zelfstandigheid hun tweede natuur, net als resultaat- en klantgericht werken en continue persoonlijke ontwikkeling. Wij voeren opdrachten uit op het gebied van Server Based Computing en virtualisatie.

Kennis delen
Onze Consultants zijn expert in diverse technologieën, hoofdzakelijk: Citrix, App-V, Powerfuse [RES], VMware. Om deze kennis up-to-date te houden, organiseren we regelmatig kennis bijeenkomsten. Vaak initiëren de Consultants zelf een onderwerp. Door de kleinschalig omvang van deze events, blijven we persoonlijk en is de kennis deling optimaal.
Op onze blog, SBCTooling.com , lees je meer over de technische kennis van onze Consultants.

Werken bij SBC Solutions betekent:
- Een jaarcontract, welke bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd
- Een lease auto, telefoon en laptop volgens het BYOD principe
- Afwisselende opdrachten in sbc / gevirtualiseerde omgevingen
- Opleidingsmogelijkheden en certificering op orde
- Kennis bijeenkomsten met je collegas en vakgenoten



Locatie

SBC Solutions https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_sbc_icoon.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_sbc_icoon.jpg
3062MA Rotterdam Zuid-Holland NL