Fondo ICT professionals

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Fondo ICT professionals
  • Den Dolder, Utrecht

Wie zijn wij?
Fondo is opgericht door ervaren professionals die ieder afzonderlijk meer dan tien jaar werkzaam zijn geweest bij diverse ICT organisaties. Wat ons bindt is de wil om met elkaar samen te werken en een organisatie op te bouwen waarin een ieder met veel plezier werkt. We willen bouwen aan een organisatie waar het aangaan en onderhouden van duurzame relaties een centrale rol speelt. Dit geldt voor zowel onze opdrachtgevers als de relatie met onze professionals.

Wat doen wij?
Onze ervaring ligt vooral op het adviseren over en het ontwerpen, implementeren en onderhouden van netwerk-infrastructuren. Wij doen dit al lange tijd voor diverse middelgrote en grotere organisaties zowel in zakelijke dienstverlening, overheid en non-profit als zorginstellingen en semi-overheidsbedrijven. Wij hebben gedegen kennis van de moderne technologieën en hebben gecertificeerde medewerkers in dienst op gebied van oa. Microsoft, Citrix, Cisco, VMware en diverse storage systemen. Methodieken als Prince en ITIL zijn breed bekend. Daarnaast zoeken we voor onze klanten naar ICT professionals die in vast dienst willen treden of op basis van een zogenaamde deta vaste constructie bij de opdrcahtgever aan de slag willen gaan.

Missie/Visie
Fondo zet de mens centraal en gaat daarbij uit van de kracht van ieders vrije wil om iets te bereiken. Wij werken niet met financiële doelen, maar richten ons op het aangaan van duurzame relaties. Door mensen te vertrouwen en ze een goede werkomgeving te bieden, zijn wij ervan overtuigd dat een ieder in staat is optimaal te presteren op zijn of haar eigen vakgebied. We kiezen voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. De doelstelling van onze organisatie is niet om uit te groeien naar een grote speler op markt. We zijn liever een iets kleinere organisatie bestaande uit hoog gekwalificeerde en betrokken ICT-professionals.



Locatie

Fondo ICT professionals
3734MH Den Dolder Utrecht NL