De Nieuwe Zaak

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • De Nieuwe Zaak
  • Zwolle, Overijssel

Wij denken steeds aan de volgende stap, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jou en je collegas. Samen met ruim 80 collegas werken we hier iedere dag hard aan. Dit doen we door flexibel te zijn en in te spelen op jouw ontwikkelpad. Tegelijkertijd voeg jij nieuwe kennis en ervaring toe aan De Nieuwe Zaak en werk je op een professionele wijze samen met je collegas en de klant. Zo leren we van en met elkaar.

Daarnaast hebben we onze eigen DNZ Academy. Een aantal dagen verspreid over een jaar werken we niet voor klanten, maar aan onze ontwikkeling. Verschillende leuke en leerzame onderwerpen komen voorbij, zoals Agile, Eigenaarschap en Toekomst. Ook is er ieder jaar een outdoordag, daar wil je bij zijn!

We werken in multidisciplinaire teams waarbij jij en je collegas samen verantwoordelijk zijn voor de koers en de prestatie van de klant en het team. Je werkt aan hoogwaardige, innovatieve digitale projecten en daarmee aan de belangrijkste inkomstenbron van onze klanten.

Naast dat ons werk al ontzettend leuk is, hebben we samen ook veel plezier. We vieren Oktoberfest, Sinterklaas en St. Patricks Day, rennen samen de halve marathon van Zwolle en spelen potje Pang!



Locatie

De Nieuwe Zaak
8017KZ Zwolle Overijssel NL