PrOOVe

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

PrOOVe
  • PrOOVe
  • Zwaagdijk-Oost, Noord-Holland

PrOOVe B.V. is een jonge onderneming die haar wortels heeft in de OOV-sector. PrOOVe B.V. ontwikkelt en implementeert producten die politie, brandweer en ambulancediensten ondersteunen bij het operationaliseren, beheren, beheersen en borgen van de planvorming. Daarnaast levert PrOOVe B.V. technische en inhoudelijke expertise voor procesverbetering en het projectmanagement om deze succesvol te laten verlopen.

PrOOVe B.V. is partner van Cimex Nederland B.V., een gerenommeerde IT-dienstverlener met als kernactiviteit het inzetten van ontwikkelaars, applicatie- en databasebeheerders bij grote klanten in de Benelux en Frankrijk. Cimex Nederland B.V. is gespecialiseerd in het integreren en beheren van complexe geautomatiseerde systemen. De expertise van de OOV-processen, de know how om met ontwikkelaars te komen tot optimale producten en de vaardigheden om de producten bij de klant te implementeren zijn geborgd in PrOOVe B.V. De capaciteit om producten (door) te ontwikkelen en technische ondersteuning te bieden is ondergebracht bij Cimex Nederland B.V. Hierdoor is PrOOVe B.V. flexibel en biedt tegelijkertijd body en continuteit.

De naam PrOOVe is een samenvoeging van twee termen. Overduidelijk is de connectie met de OOV-sector terug te vinden. Daarnaast is PrOOVe een verbastering van het Engelse to prove (bewijzen, aantonen, staven, nagaan, verifiëren, zekerstellen).



Locatie

PrOOVe https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/proove_translr_gif.gif https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/proove_translr_gif.gif
1681PH Zwaagdijk-Oost Noord-Holland NL