Stichting CODA

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Stichting CODA
  • Apeldoorn, Gelderland

CODA is voor iedereen en van iedereen. Met een bibliotheek, museum en archief is CODA hét cultuurhuis van Apeldoorn. Een bron van inspiratie op het gebied van literatuur, kunst en erfgoed middenin het hart van de stad.

Passie om bezoekers en klanten over kunst, cultuur, literatuur, poëzie, historie en erfgoed te vertellen, te informeren en inspireren vormen het DNA van CODA. En dat zit in al onze medewerkers. In alles wat we doen hebben we één doel: jou met een goed en voldaan gevoel de deur uit laten gaan.

We geven advies met verstand van zaken en we hebben een focus op klanttevredenheid. Onze medewerkers werken hard om onze klanten en bezoekers te verwonderen en te helpen. Je kunt bij ons terecht met al je vragen. En al hebben we soms niet direct een antwoord of oplossing, dan verbinden we je graag met partijen in Apeldoorn die dat wel hebben.

Ontdek in CODA de mooiste verhalen, beleef de geschiedenis van Apeldoorn en de Veluwe en proef van kunst en cultuur. Vind wat je zoekt en laat je verrassen door dat wat je niet zocht.



Locatie

Stichting CODA
7311CL Apeldoorn Gelderland NL