MKB Brandstof

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

MKB Brandstof
  • MKB Brandstof
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Werken bij MKB Brandstof:
Wij geloven in ondernemerschap en de meeste mensen die hier werken zijn maatschappelijk betrokken. Niet dat je per se vegetariër moet zijn en moet ontbijten met muesli, maar wel dat je graag meewerkt aan een betere wereld. Elke dag weer.

Wij zijn een informele organisatie; er is vrijwel geen hiërarchie. Meestal is dat fijn, soms is dat uitdagend. Want met vrijheid komt verantwoordelijkheid. Er is geen baas die jou de maat meet; dat doen we met elkaar in zelfsturende teams. Je moet dus over een gezonde dosis zelfreflectie beschikken en feedback durven vragen en geven. Als dat bij je past is dit een heerlijke omgeving. Naast dat we met elkaar hard werken, maken we ook tijd voor leuke dingen. Dus niet alleen een (digitale) borrel. Maar ook game/spelletjes avonden, een filmavond (of middag), wandel challenges en wilden we een hackathon organiseren (toen kwam corona.). We vieren successen (bv. met een superheldenfeest, want er werken alleen maar helden bij MKB Brandstof). En natuurlijk hebben we ook aandacht voor de dingen die niet helemaal soepel gaan.

We houden van verrassingen en we zorgen ervoor dat die er zijn. Alles voor die glimlach zeg maar. Wil je met je team op stap? Regel het! Daar is budget voor.



Locatie

MKB Brandstof https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/b9ee6fcb223dd5568baa4c2ead9a6495542b01b9aea9e3d5.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/b9ee6fcb223dd5568baa4c2ead9a6495542b01b9aea9e3d5.jpg
3032AC Rotterdam Zuid-Holland NL