Joris Zorg

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Joris Zorg
  • Joris Zorg
  • Oirschot, Noord-Brabant

EVEN VOORSTELLEN: WIJ ZIJN JORIS ZORG

Joris Zorg is een moderne ouderenzorgorganisatie met woonzorglocaties in Oirschot en omgeving (Zuidoost-Brabant). We richten ons op verzorging en verpleging van ouderen met somatische en psychogeriatrische problematiek. Joris Zorg beschikt over 5 woonzorgcentra, waar 220 cliënten wonen. We bieden daarnaast zorg aan huis (ruim 200 cliënten) en huishoudelijke hulp (circa 250 cliënten). Onze ouderen kunnen daarnaast ook in 6 zorgboerderijen terecht voor dagbesteding.
Bij Joris Zorg staat kleinschalig wonen en leven voorop. We besteden daarom veel aandacht aan deskundige (zorg)teams, aan zinvolle dagbesteding, aan een cliëntvriendelijke omgeving en aan lekker en gezond eten en drinken.
500 medewerkers, waarvan 480 werkend in het primair proces, zetten zich dagelijks in voor het verlenen van warme en liefdevolle zorg aan onze cliënten.

Persoonlijke aandacht staat centraal. Onze cliënten en hun verwanten voelen zich daardoor gezien en ook gesterkt in het nemen van eigen regie. Joris Zorg verbindt.
De structuur, cultuur en systemen binnen Joris Zorg versterken elkaar om dit te realiseren en om tegelijkertijd het werkplezier en vakmanschap van onze medewerkers te vergroten.

Uitdagingen
Joris Zorg heeft te maken met een steeds complexer wordende cliëntengroep. Voormalige verzorgingshuiszorg is verpleeghuiszorg geworden. Daarnaast groeit de groep zorgbehoevende ouderen in Nederland en zijn er minder mantelzorgers. En zoals je waarschijnlijk wel weet, is er ook een (landelijk) tekort aan zorgmedewerkers. Dit betekent dat we op termijn meer zorg moeten kunnen verlenen met minder mensen. Joris Zorg zoekt daarom proactief verbinding met allerlei partijen die hier een rol in kunnen spelen. Daarnaast zetten we in op het vergroten van inzetbaarheid van onze medewerkers, het implementeren van slimme zorgtechnologie en het gebruik van (zorg)applicaties.



Locatie

Joris Zorg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/cf1c99976c2df1a31fb8825a37aa918daba76c02e151e24b.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/cf1c99976c2df1a31fb8825a37aa918daba76c02e151e24b.jpg
5688AS Oirschot Noord-Brabant NL