Pearson & Partners.

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Pearson & Partners.
  • Amsterdam, Noord-Holland

Pearson Partners is een headhunting-bureau, gespecialiseerd in Software Development. Met meer dan 10 jaar ervaring in de Software Development-industrie, zijn er geen situaties of vacatures die ons nog afschrikken. Om dit succes te kunnen blijven leveren is het belangrijk dat talent nauwkeurig wordt beoordeeld en bedrijven goed worden gescreend. Op deze manier kunnen wij garanderen dat waardes samenkomen en succes wordt behaald.

Bij Pearson Partners geloven wij dat headhunting een specialisme is. Hierdoor nemen wij de samenwerkingen tussen mensen erg serieus. Wij analyseren altijd naar een betere toekomst en zijn kritisch op elke handeling. Door vooruit te kijken, zien wij de ontwikkelingen en adviseren wij op deze manier onze Partners. Om op hoog niveau te blijven acteren, werken bij Pearson Partners alleen mensen die liefde en passie hebben voor hun vakgebied.

Door onze waardes zijn wij in staat keer op keer het meest gezochte talent in Software Development te introduceren aan onze Partners. Door het juiste talent te matchen op elk niveau, zijn wij de go-to-Partner geworden voor toonaangevende bedrijven. Pearson Partners creëert en voert aangepaste headhuntingstrategieën uit voor implantatie op korte en lange termijn.



Locatie

Pearson & Partners.
1017DR Amsterdam Noord-Holland NL